POTPISANI UGOVORI ZA MERE ENERGETSKE EFIKASNOSTI

U Skupštinskoj sali Opštine Kladovo danas su u prisustvu Saše Nikolića, predsednika opštine, i izvođača radova potpisani ugovori sa građanima na osnovu programa energetske efikasnosti.

-Ovo je zajednički program Ministarstva rudarstva i energetike i lokalne samouprave, na osnovu raspisanog konkursa o subvencijama za energetsku efikasnost. Lokalna samouprava izdvojila je značajna sredstva iz svog budžeta i isti iznos je dobila od resornog ministarstva. Nadam se da ćete na ovaj način obezbediti sebi i svojoj porodici bolje uslove za život i ostvariti značajnu uštedu energenata u zimskom periodu, rekao je predsednik opštine Kladovo.

Boban Mihajlović, predsednik Komisije za energetsku efikasnost, istakao je da je „od resornog ministarstva dobijeno četiri miliona dinara, koliko je izdvojila i lokalna samouprava. Danas je potpisano oko 20 ugovora, za sedam mera, i u toku narednih dana, trebalo bi da otpočne realizacija programa“.

ugovori_en_efikasnost_4
ugovori_en_efikasnost_2
ugovori_en_efikasnost_3
ugovori_en_efikasnost_5
ugovori_en_efikasnost_6
previous arrow
next arrow
foto: Opština Kladovo
Podeli ovu stranu
Translate »
Dragi posetioci, radi ispravnog rada i poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće (eng. “cookies”). View more
U redu
Skip to content