ПОТПИСАНИ УГОВОРИ ЗА МЕРЕ ЕНЕРГЕТСКЕ ЕФИКАСНОСТИ

У Скупштинској сали Општине Кладово данас су у присуству Саше Николића, председника општине, и извођача радова потписани уговори са грађанима на основу програма енергетске ефикасности.

-Ово је заједнички програм Министарства рударства и енергетике и локалне самоуправе, на основу расписаног конкурса о субвенцијама за енергетску ефикасност. Локална самоуправа издвојила је значајна средства из свог буџета и исти износ је добила од ресорног министарства. Надам се да ћете на овај начин обезбедити себи и својој породици боље услове за живот и остварити значајну уштеду енергената у зимском периоду, рекао је председник општине Кладово.

Бобан Михајловић, председник Комисије за енергетску ефикасност, истакао је да је „од ресорног министарства добијено четири милиона динара, колико је издвојила и локална самоуправа. Данас је потписано око 20 уговора, за седам мера, и у току наредних дана, требало би да отпочне реализација програма“.

ugovori_en_efikasnost_4
ugovori_en_efikasnost_2
ugovori_en_efikasnost_3
ugovori_en_efikasnost_5
ugovori_en_efikasnost_6
previous arrow
next arrow
фото: Општина Кладово
Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content