ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОДЕЛУ ПОМОЋИ ИНТЕРНО РАСЕЉЕНИМ ЛИЦИМА

јавни позив

Општина Кладово данас је расписала Јавни позив за доделу помоћи интерно расељеним лицима док су у расељеништву за покретање, развој и унапређење доходовних активности. Помоћ се одобрава у роби и материјалу, као једнократна и бесповратна за економско оснаживање породица. Комесаријат за избеглице и миграције РС доделио је средства у износу од 237,5 хиљада динара, уз учешће локалне самоуправе од пет одсто.

Јавни позив је отворен до 19. фебруара, а могу конкурисати они који већ имају отворену занатску или услужну делатност, да су власници или закупци просторије у којој ће обављати делатност. Могу да конкуришу и други корисници који желе да покрену неки вид делатности, назначен у јавном позиву. Право на доделу помоћи за економско оснаживање и осамостаљивање имају сви подносиоци захтева, под једнаким условима, критеријумима и реду првенства утврђеним правилником о раду за доделу помоћи.

Образац пријаве, као и све додатне информације, могу се добити код Повереника за избегла и интерно расељена лица у општини Кладово, канцеларија број 28.

Документ:

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content