РЕДОВНА СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Општинско веће 05.02.2024.

На седници Општинског већа којом су председавали Саша Николић, председник општине Кладово и његов заменик, Бојан Божановић, већници су донели Одлуку о усвајању годишњег плана јавних набавки за ову годину, као и Одлуку о посебним условима за уређење и опремање објеката уређајима за одвођење дима, паре и мириса, за шта је Министарство за туризам и омладину РС дало позитивно мишљење. Реч је о уградњи филтера за све угоститељске објекте који припремају храну на територији наше општине. Када прође скупштинску процедуру, одлука ступа на снагу осмог дана од објављивања у Службеном листу општине Кладово, а правна лица и предузетници који обављају угоститељску делатност имаће шест месеци да се припреме и уграде неопходне филтере, како не би плаћали предвиђене казне.

Већници су усвојили предлог Одлуке о допуни одлуке о одређивању локације за одлагање грађевинског отпада и отпада од рушења објеката.

фото: Општина Кладово

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content