JAVNI POZIV KOMESARIJATA ZA IZBEGLICE I MIGRACIJE

kuća

Komesarijat za izbeglice i migracije Republike Srbije objavio je javne pozive za davanje u zakup, sa mogućnošću kupovine, 27 stambenih jedinica na teritoriji 14 jedinica lokalne samouprave, među kojima je i opština Kladovo. Reč je o tri stambene jedinice ranije izgrađene, od po 42 kvadratna metra, u Brzoj Palanci. Rok za podnošenje prijava je 1. mart 2024. godine, a prijave na javni poziv podnose se Komesarijatu za izbeglice i migracije.

Na javne pozive mogu da se prijave izbeglice i bivše izbeglice koje imaju prijavljeno boravište ili prebivalište na teritoriji Republike Srbije i lice ne mora imati prijavljeno prebivalište ili boravište na teritoriji jedinica lokalne samouprave gde se nalaze stambene jedinice sa javnog poziva, navodi se u saopštenju ovog Komesarijata.

Javni poziv sa pratećom dokumentacijom može se preuzeti na sajtu Komesarijata za izbeglice i migracije, u delu Javni pozivi, u prostorijama Komesarijata za izbeglice i migracije u Beogradu, Ulica Narodnih heroja 4, 11070 Novi Beograd, kao i prostorijama povereništva za izbeglice i migracije u bilo kojoj jedinici lokalne samouprave u Srbiji.

Dokument:

 

Podeli ovu stranu
Translate »
Dragi posetioci, radi ispravnog rada i poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće (eng. “cookies”). View more
U redu
Skip to content