ЈАВНИ ПОЗИВ КОМЕСАРИЈАТА ЗА ИЗБЕГЛИЦЕ И МИГРАЦИЈЕ

кућа

Комесаријат за избеглице и миграције Републике Србије објавио је јавне позиве за давање у закуп, са могућношћу куповине, 27 стамбених јединица на територији 14 јединица локалне самоуправе, међу којима је и општина Кладово. Реч је о три стамбене јединице раније изграђене, од по 42 квадратна метра, у Брзој Паланци. Рок за подношење пријава је 1. март 2024. године, а пријаве на јавни позив подносе се Комесаријату за избеглице и миграције.

На јавне позиве могу да се пријаве избеглице и бивше избеглице које имају пријављено боравиште или пребивалиште на територији Републике Србије и лице не мора имати пријављено пребивалиште или боравиште на територији јединица локалне самоуправе где се налазе стамбене јединице са јавног позива, наводи се у саопштењу овог Комесаријата.

Јавни позив са пратећом документацијом може се преузети на сајту Комесаријата за избеглице и миграције, у делу Јавни позиви, у просторијама Комесаријата за избеглице и миграције у Београду, Улица Народних хероја 4, 11070 Нови Београд, као и просторијама повереништва за избеглице и миграције у било којој јединици локалне самоуправе у Србији.

Документ:

 

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content