АКЦИЈА СУЗБИЈАЊА КОМАРАЦА, ПЧЕЛАРИ ОПРЕЗ

уништавање комараца

На територији општине Кладово третман сузбијања одраслих форми комараца са земље обавиће се у четвртак 20. јуна у периоду од 18 до 22 часова, и у петак 21. јуна, од пет до девет часова. Третман са земље ће се обављати препаратом AQUA K-OTHRINE. Упозоравају се пчелари да у наведеном периоду предузму потребне мере за заштиту пчела, наводи се у обавештењу „VISAN“ DOO.

Ово предузеће дало је и упутство пчеларима да у наведеном периоду предузму потребне мере како би заштитили пчеле. У случају да пчеле није могуће изместити из зоне третмана неопходно је предузети следеће мере: ноћ пре третмана пчеле треба затворити, вентусе на кошницама оставити отворене, испод поклопне даске у хранилице сипати чисту пијаћу воду, полетиште сузити решетком да би се спречило излетање пчела. Уколико су изузетно високе врућине кошнице хладити водом, а ујутру након третмана полетне даске опрати чистом водом.

У случају било каквих нејасноћа, грађани се могу обратити Јасни Павловић, на телефон 063-30-63-60, наводи се у обавештењу „VISAN“ DOO.

Обавештење:

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content