РАСПИСАНИ ЈАВНИ ПОЗИВИ НАЦИОНАЛНЕ СЛУЖБЕ ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ

Национална служба за запошљавање расписала је 12 јавних позива путем којих ће, кроз директну финансијску подршку послодавцима и незапосленим лицима у мере активне политике запошљавања бити укључено више од 23.000 лица. Додатна средства за финансирање мера активне политике запошљавања биће обезбеђена и од стране локалних самоуправа, кроз заједничко финансирање са Националном службом за запошљавање, али и кроз самостално финансирање, уз техничку подршку НСЗ.

Већина јавних позива биће отворена до 29. новембра 2024. године, док је рок за подношење захтева за поједине мере намењене особама са инвалидитетом 31. децембар 2024. године. Јавни позив за доделу субвенција за самозапошљавање биће отворен до 15. маја, док је јавни позив за учешће у финансирању мере обука за потребе послодавца за запосленог на располагању до 31. октобра ове године.

Захтеви се подносе надлежним организационим јединицама Националне службе за запошљавање, непосредно, путем поште или електронским путем.

Све потребне информације у вези расписаних јавних позива доступне су на званичном сајту НСЗ (https://www.nsz.gov.rs/sadrzaji/nzs-konkursi/10), на званичним страницама на друштвеним мрежама и у свим организационим јединицама Националне службе за запошљавање

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content