ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ

трактори у пољу

Пољопривредна саветодавна и стручна служба Неготин обавештава пољопривредне произвођаче да су у току три субвенције Министарства пољопривреде.

До 11. априла је подношење Захтева за тов, а потребну документацију треба преузети од откупљивача-кланичара. Захтеви се предају преко еАграра.

Рок за подношење Захтева за премију за млеко, за 1. квартал ове године, је до 15. априла, а предају их млекаре-откупљивачи.

Подношење Захтева за бесплатне рамове за тракторе из ИМТ програма је до 15. маја. Потребно је приложити слику предње стране трактора, саобраћајну дозволу трактора на име подносиоца Захтева уз попуњен Захтев, који се преузима са сајта Агенције за безбедност саобраћаја, а предаје преко поште.

Од изузетне важности за произвођаче је да редовно прате своје мејлове и електронско сандуче у којем се налази Решење о прихватању Захтева по хектару. Решење мора да буде прихваћено од стране произвођача како би било исплаћено, наводи се у саопштењу ПССС Неготин.

Неопходне информације могу се добити од ПССС Неготин на 019-542-741, 019-543-377 и 019-545-953, као и у општинском одељењу за пољопривреду, на број 019-801-450.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content