ОДРЖАНА СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Општинско веће у Кладову, на 19. седници одржаној у петак, једногласно је усвојило записнике са претходних седница, а утврђен је и предлог Извештаја о извршењу Одлуке о буџету општине од 1. јануара до 30. јуна ове године.

Поред тога, утврђен је предлог Одлуке о образовању Комисије за координацију инспекцијског надзора над пословима из изворне надлежности општине. Након доношења антикорупцијског плана за општину Кладово једногласно је усвојено Решење о именовању Комисије за избор чланова локалног антикорупцијског форума (ЛАФ), тела за праћење примене локалног антикорупцијског плана за општину Кладово.

Чланови Општинског већа усвојили су захтеве Комисије за спорт за доделу додатних новчаних средстава из буџета општине и то Клубу спортских риболоваца „Дунав“ јер ће члан овог клуба Вукашин Томић бити у репрезентацији Србије у категорији У-25 на Светском првенству у Словенији. Новац ће бити утрошен за путовање, смештај и неопходну опрему за велико такмичење на ком ће носити мајицу са логом општине Кладово. Новац је одобрен и Кајакашком клубу „Текија“ за трошкове горива командног чамца регате у двадесетој традиционалној Ђердапској регати Текија-Кладово-Кусјак, од 29. јула до 31. јула ове године.

img_1715_1
img_1718_1
img_1717_1
img_1716_1
previous arrow
next arrow
Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content