ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ

Марина у Кладову са логом општине

Одборници су на последњем овогодишњем заседању Скупштине општине Кладово, разматрали и усвојили све тачке дневног реда. Седницом је председавао Радован Арежина председник СО Кладово, а присуствовали су Саша Николић, председник општине, Бојан Божановић, заменик председника и Душан Белић, начелник Општинске управе.

На седници је прихваћен предлог Одлуке о доношењу Друге измене и допуне Плана генералне регулације Кладова, као и предлог Одлуке о ангажовању екстерне ревизије завршног рачуна буџета општине. Усвојени су Извештаји о раду, годишњи план, као и Предлози решења о давању сагласности на план и програм рада у наредној години за Јавна предузећа „Комуналац“ и „Јединство“, ПУ „Невен“, Туристичку организацију Кладово и Библиотеку „Центар за културу“.

Између осталог, усвојен је предлог Решења о давању сагласност Надзорног одбора ЈП „Јединство“ о промени цена комуналних услуга и Програм коришћења буџетске помоћи- субвенција за ово предузеће, предлог Локалног акционог плана за општину Кладово за период 2023-2027. годину, предлог Решења о давању сагласности на Програм коришћења буџетске помоћи-субвенција, као и за План и програм пословања „Зоохигијена и ветерина“ ДОО Кладово за наредну годину.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content