КОНАЧНИ РЕЗУЛТАТИ ИЗБОРА У ОПШТИНИ КЛАДОВО

Општинска изборна комисија саопштила је коначне резултате ванредних парламентарних избора са 31. бирачког места у општини Кладово, где је на гласање изашло 10.467 бирача, од укупног броја уписаних у Јединствени бирачки списак. Највише гласова је освојила Изборна листа „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ 6.270 гласова односно око 62 одсто.

Изборна листа „Србија против насиља“ освојила је 1.814 гласа односно 18 одсто, листа „Ивица Дачић – премијер Србије“ 984 гласа или око 10 одсто, а листа „Ми – глас из народа, проф.др Бранимир Несторовић“ 318.

„За општину Кладово био је пријављен велики број домаћих и страних акредитованих посматрача који су обилазили сва бирачка места, пратили рад одбора, као и сам изборни процес на биралиштима. Посматрачи нису имали примедбе на рад бирачких одбора, а доказ су записници о посматрачима објављени на сајту Републичке изборне комисије, који су јавно доступни. Битно је истаћи да су домаћи и страни посматрачи били присутни и у седишту Изборне комисије општине Кладово, од тренутка затварања бирачких места па све до завршетка рада Изборне комисије и да током целог процеса примопредаје изборног материјала нису имали примедбе на рад Изборне комисије“, истиче Милош Шејњановић, секретар Изборне комисије општине Кладово.

На ванредним парламентарним изборима надметало се 18 странака.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content