OBNOVLJEN I OPREMLJEN VRTIĆ

vrtić „Neven“

Povodom završetka projekta sprovođenja mera populacione politike, predsednik opštine Kladovo, Saša Nikolić i zamenik predsednika Bojan Božanović, posetili su predškolsku ustanovu „Neven 1“ i deci doneli poklon igračke. U znak zahvalnosti, vesela i razdragana deca za goste su izvela priredbu.

Predsednik opštine zahvalio se deci i zaposlenima i istakao da će lokalna samouprava nastaviti da ulaže u PU „Neven“, kako bi imali još bolje uslove.

-Ove godine uložili smo zajedno sa resornim ministarstvom skoro 10 miliona dinara u rekonstrukciju i renoviranje ovog objekta. Saradnja između lokalne samouprave, Vlade Republike Srbije i resornih ministarstava je neophodna. Opština Kladovo nema veliki budžet i ne bi mogli neke projekte da izvedemo iz našeg lokalnog budžeta. Ali, zato postoje projekti i programi koji se raspisuju preko resornih ministarstava i fondova Evropske unije na koje apliciramo, i zahvaljujući kojima smo završili i sređivanje tvrđave Fetislam, rekao je Nikolić.

Slađana Šterling, direktorka PU „Neven“, zahvalila se lokalnoj samoupravi i predsedniku opštine, Saši Nikoliću, jer je ustanova dobila puno igračaka i novog materijala i bolje uslove za rad, kako bi deca mogla što kvalitetnije da provedu vreme u vrtiću. „Deci mnogo znači, najbitnije je da su srećna, zadovoljna i opremljena igračkama i sredstvima za njihov uzrast. Podrška lokalne samouprave i resornog ministarstva znači, i ne možemo dovoljno da im se zahvalimo koliko su učinili za nas. Uvek su tu za nas, brinu o mališanima i PU „Neven“, rekla je direktorka ove predškolske ustanove.

Projekat je obuhvatao sanaciju mokrih čvorova, reparaciju 650 kvadratnih metara parketa u prizemlju vrtića i 200 kompleta dečije posteljine. Sredstva za obnovu i opremanje vrtića obezbedili su Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju i lokalna samouprava.

vrtić „Neven“
vrtić „Neven“
vrtić „Neven“
vrtić „Neven“
vrtić „Neven“
vrtic_pokloni_01
vrtic_pokloni_03
vrtic_pokloni_05
vrtic_pokloni_07
vrtic_pokloni_13
previous arrow
next arrow
foto: PU „Neven“ i Opština Kladovo
Podeli ovu stranu
Translate »
Dragi posetioci, radi ispravnog rada i poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće (eng. “cookies”). View more
U redu
Skip to content