ОПШТИНСКО ВЕЋЕ ОДРЖАЛО СЕДНИЦУ

На 11. седници Општинског већа, којом је председавао Бојан Божановић, заменик председника општине Кладово, усвојени су предлози програма и одлука.

Чланови већа једногласно су прихватили предлог Годишњег програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта за територију општине Кладово за 2023. годину. Taкође, отворена је јавна расправа поводом нацрта Одлуке о накнадама за коришћење јавних површина за ову годину. Јавна расправа ће трајати од 1. до 20. јуна.

На седници је усвојен предлог Одлуке о додели средстава црквама и верским заједницама са територије наше општине за суфинансирање из буџета општине Кладово за ову годину Црквеној општини Кладово у износу од два милиона динара и Црквеној општини Манастирица милион динара.

Већници су прихватили и предлог Одлуке о одређивању праваца пружања државних путева првог и другог реда кроз насељена места на територији општине Кладово.

opst_vece_31052023_1
opst_vece_31052023_2
previous arrow
next arrow
фото: Општина Кладово
Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content