ВРХУНСКИ РЕЗУЛТАТИ НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ У АТЛЕТИЦИ

На државном првенству у атлетици одржаном у Ћуприји, у конкуренцији екипа из осам региона, ученици Основне школе „Вук Караџић“ из Кладова остварили су врхунске резултате – друго место екипно и прво у трци на 100 метара. Пролазаћи кроз шпалир уприличен у матичној школи сви ученици, наставници и председник општине, уз аплауз и овације „шампиони, шампиони“ поздравили су државне вицешампионе у атлетици.

Носиоцима другог места на првенству Републике Србије у атлетици лично су честитали Саша Николић, председник општине Кладово и Гордана Јовановић, директор ОШ „Вук Караџић“. Вицешампионе државе чини екипа осмака – Ђорђе Јовић, Вук Јовановић, Душан Мургановић, Михајло Белић, Андрија Ђикановић, Страхиња Митровић, Мартин Поповић, Андрија Лакићевић и Војин Минић. Ђорђе Јовић је освојио прво место и тако постао државни првак у трци на 100 метара.

За припрему ученика за такмичење у Ћуприји, граду атлетике, заслужни су наставници физичког васпитања Љиљана Ђурђановић и Богосав Ђурђановић.

atletika_osnovci_1
atletika_osnovci_3
atletika_osnovci_2
previous arrow
next arrow
фото: ОШ „Вук Караџић“ Кладово
Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content