ПРИЈАВЕ ЗА СУБВЕНЦИЈЕ У ПОЉОПРИВРЕДИ ДО 12. ЈУНА

пољопривреда

Крајњи рокови за подношење пријава за субвенције пољопривредницима по актуелним јавним позивима Министарства пољопривреде продужени су до 12. јуна, а односе се за подршку у биљној производњи по хектару, као и за субвенције у сточарству за квалитетна приплодна грла, тов, узгој телади за тов, по кошници пчела…. Пољопривредна саветодавна и стручна служба Неготин, у сарадњи са локалном самоуправом Кладово, помагаће пољопривредним произвођачима у подношењу захтева 30. маја од 9.30, у просторијама Општинске управе у канцеларији број 26 у приземљу.

„Одлука о додатном продужењу рокова за пријаву донета је како бисмо изашли у сусрет пољопривредним произвођачима и омогућили им додатно време за прикупљање неопходне документације. Циљ нам је да се што већи број пољопривредних произвођача пријави на јавне позиве и добије жељене субвенције. Напомињемо да продужетак рокова неће утицати на динамику исплате, која ће се одвијати несметано, без одлагања“, наводи се у саопштењу Министарства пољопривреде.

„Пољопривредници који су се пријавили за давања по хектару обрадиве земље, а након тога су вршили одређене измене података у електронском регистру – eRPG, да исте промене унесу и у поднет захтев на порталу ePodsticaji како би се сви подаци ажурирали и ускладили“, стоји у саопштењу Министарства пољопривреде, и истиче да се овим кораком скраћује време обраде захтева и време исплате средстава.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content