ODRŽANA SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA

Na današnjoj sednici Opštinskog veća usvojen je zapisnik sa prethodnih sednica, a razmatran je i predlog Odluke o izmeni i dopuni Odluke o budžetu opštine Kladovo za 2022. godinu. Predloženim rebalansom budžeta sredstva će biti usmerena za potrebe JP „Jedinstvo“, Mesne zajednice, osnovno obrazovanje, sport, javno osvetljenje, gradski bazen….

Članovi Opštinskog veća prihvatili su Program poslovanja JP „Komunalac“ za narednu godinu. Predstavnik ovog javnog preduzeća naglasio je da je u planu nabavka traktora sa prikolicom, kosačica i putničko vozilo. Prihvaćene su i izmene Programa poslovanja JP „Jedinstvo“ za ovu godinu, a odnose se na troškove prevoza radnika, za otpremninu radnika koji odlaze u penziju i zaradu zaposlenih vezanu za minimalac. Članovi Opštinskog veća usvojili su predlog Odluke o davanju novogodišnjeg poklona deci zaposlenih i angažovanih lica u organima opštine Kladovo.

sednica_5dec_3
sednica_5dec_2
sednica_5dec_1
previous arrow
next arrow
Podeli ovu stranu
Translate »
Dragi posetioci, radi ispravnog rada i poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće (eng. “cookies”). View more
U redu
Skip to content