ОДРЖАНА СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

На данашњој седници Општинског већа усвојен је записник са претходних седница, а разматран је и предлог Одлуке о измени и допуни Одлуке о буџету општине Кладово за 2022. годину. Предложеним ребалансом буџета средства ће бити усмерена за потребе ЈП „Јединство“, Месне заједнице, основно образовање, спорт, јавно осветљење, градски базен….

Чланови Општинског већа прихватили су Програм пословања ЈП „Комуналац“ за наредну годину. Представник овог јавног предузећа нагласио је да је у плану набавка трактора са приколицом, косачица и путничко возило. Прихваћене су и измене Програма пословања ЈП „Јединство“ за ову годину, а односе се на трошкове превоза радника, за отпремнину радника који одлазе у пензију и зараду запослених везану за минималац. Чланови Општинског већа усвојили су предлог Одлуке о давању новогодишњег поклона деци запослених и ангажованих лица у органима општине Кладово.

sednica_5dec_3
sednica_5dec_2
sednica_5dec_1
previous arrow
next arrow
Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content