OPŠTINSKO VEĆE USVOJILO BROJNE IZVEŠTAJE I PREDLOGE

foto: opština Kladovo

Na današnjoj sednici Opštinskog veća kojom je predsedavao Saša Nikolić, predsednik ovog veća, prihvaćen je zapisnik sa prethodnih sednica, a usvojeni su i brojni predlozi Odluka-o budžetu opštine Kladovo za narednu godinu, o organizovanju, finansiranju i uslovima rada savetnika za zaštitu prava pacijenata kao i prestanku funkcije nekategorisanih puteva u Velesnici, Reci i Velikoj Kamenici.

Jasmina Vlaisavljević, direktor PU „Neven“ podnela je izveštaj o realizaciji plana rada za prošlu i ovu godinu i iznela godišnji plan za narednu godinu. Saša Nikolić, predsednik Opštinskog veća, rekao je da će iz budžeta biti izdvojena sredstva za novu prostoriju u Predškolskoj ustanovi „Neven“ i dodao da će uskoro biti postavljen i video nadzor. Usvojen je izveštaj o radu JP „Jedinstvo“ za prošlu godinu.

Aleksandra Vasiljević, direktorka TO Kladovo, govoreći o izveštaju o radu rekla da su zadovoljni rezultatom jer je ove godine bilo 66.255 noćenja dok je u isto vreme prošle godine zabeleženo 31.625 noćenja. Organizuju se posete HE „Đerdap“, uređuje se vodopad Blederija, a najavila je i događaje za narednu godinu. Direktorka Biblioteke „Centar za kulturu“ Kladovo, Žaklina Nikolić, govorila je o programu poslovanja za narednu godinu i naglasila da u maju obeležavaju 150 godina od formiranja prve čitaonice.

opstinsko_vece_2
opstinsko_vece_3
opstinsko_vece_1
previous arrow
next arrow
foto: opština Kladovo
Podeli ovu stranu
Translate »
Dragi posetioci, radi ispravnog rada i poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće (eng. “cookies”). View more
U redu
Skip to content