ПРОСЛАВА 187. РОЂЕНДАНА ОШ „ВУК КАРАЏИЋ“

фото: ОШ „Вук Караџић“

Основна школа „Вук Караџић“ у Кладову ове године прославља 187. годину постојања под слоганом „Ко има друга има све!“. Обележавање овог изузетно значајног јубилеја, током целе недеље, праћено је богатим програмом.

Приредба за родитеље биће одржана данас, у 17 часова у Библиотеци „Центар за културу“, а свечана академија за госте и раднике, у четвртак у 12 часова, на којој ће се Гордана Јовановић, директор ОШ „Вук Караџић“, обратити гостима. Ученици школе извешће драмски приказ под називом „Ко има друга има све“, наступиће хорска секција, биће подељене награде за прва три места ученицима-учесницима конкурса и прочитани првонаграђени радови у категорији разредне и предметне наставе.

„Недеља обележавања Дана школе“ започела је полагањем цвећа на бисту Вука Караџића у дворишту школе и код градске библиотеке, организована су бројна одељенска спортска такмичења, радионице за ученике првог и другог разреда са ученицима издвојеног одељења ОШ „12. септембар“ и радионице за ученике трећег и четвртог разреда са децом из друштва „Нада“, предавање Црвеног крста, изложбе ликовних и литерарних радова и приредбе.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content