ОПШТИНСКО ВЕЋЕ УСВОЈИЛО БРОЈНЕ ИЗВЕШТАЈЕ И ПРЕДЛОГЕ

фото: општина Кладово

На данашњој седници Општинског већа којом је председавао Саша Николић, председник овог већа, прихваћен је записник са претходних седница, а усвојени су и бројни предлози Одлука-о буџету општине Кладово за наредну годину, о организовању, финансирању и условима рада саветника за заштиту права пацијената као и престанку функције некатегорисаних путева у Велесници, Реци и Великој Каменици.

Јасмина Влаисављевић, директор ПУ „Невен“ поднела је извештај о реализацији плана рада за прошлу и ову годину и изнела годишњи план за наредну годину. Саша Николић, председник Општинског већа, рекао је да ће из буџета бити издвојена средства за нову просторију у Предшколској установи „Невен“ и додао да ће ускоро бити постављен и видео надзор. Усвојен је извештај о раду ЈП „Јединство“ за прошлу годину.

Александра Васиљевић, директорка ТО Кладово, говорећи о извештају о раду рекла да су задовољни резултатом јер је ове године било 66.255 ноћења док је у исто време прошле године забележено 31.625 ноћења. Организују се посете ХЕ „Ђердап“, уређује се водопад Бледерија, а најавила је и догађаје за наредну годину. Директорка Библиотеке „Центар за културу“ Кладово, Жаклина Николић, говорила је о програму пословања за наредну годину и нагласила да у мају обележавају 150 година од формирања прве читаонице.

opstinsko_vece_2
opstinsko_vece_3
opstinsko_vece_1
previous arrow
next arrow
фото: општина Кладово
Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content