КАНАЛИЗАЦИЈА ПО ПЛАНУ У НАСЕЉУ РИТ

Саша Николић, председник општине Кладово, обишао је радове на изградњи фекално-канализационе мреже у насељу Рит, дужине 2992 метра. Мештани овог насеља моћи ће да одахну јер ће након више деценија коришћења јама имати комплетну канализациону мрежу. Радови се реализују кроз Пројекат „Чиста Србија“, а средства је обезбедило Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Републике Србије.

„У насељу Рит живи пуно људи и желимо да им омогућимо боље услове за живот и за рад. Пет улица овог насеља као и попречне биће повезане цевима пречника 200 и 250 милиметара, на око три километра уградиће се више од 90 шахти. Након завршетка ових радова мештани ће добити и асфалтиране улице. Захваљујући значајној помоћи Владе Републике Србије општина Кладово имаће комплетну инфраструктуру, 41 километар нове фекално-канализационе мреже на шест локација и два постројења за прераду отпадних вода у насељу Костол и МЗ Подвршка“, нагласио је председник општине Кладово.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content