УСВОЈЕН ДРУГИ РЕБАЛАНС БУЏЕТА

Марина у Кладову са логом општине

Одборници су на седници Скупштине општине Кладово усвојили Одлуку о измени и допуни Одлуке о буџету општине за ову годину. Овом изменом приходи буџета остали су на нивоу утврђеним претходним ребалансом.

„Измене су извршене само у делу расхода и то све оне позиције за које постоје реална сазнања да до краја године неће бити реализоване. Исте су смањене и од тако смањених средстава извршено је повећање за одређене намене. Реч је о додатним средствима за потребе основног образовања у износу од 6,4 милиона динара, за средње образовање за 2,2 милиона динара, за комунално одржавање града, одосно, за чистоћу додатних 4, за Туристичку организацију 1,3 милиона, специјализоване услуге Општинске управе за потребе ангажовања стручног надзора 1,5 милиона и за потребе Штаба за ванредне ситуације 1,1 милион динара“, каже Андријана Антић, руководилац Одељења за буџет и финансије.

На скупштинском заседању дата је сагласност на измену Програма коришћења буџетске помоћи-субвенција за 2024. годину, ДОО „Зоохигијена и ветерина“, као и на Решење о именовању Општинског савета родитеља за школску 2024/2025. годину.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content