POTPISANI UGOVORI IZMEĐU KOMESARIJATA ZA IZBEGLICE I OPŠTINE KLADOVO

Potpisivanje ugovora

Opština Kladovo i Komesarijat za izbeglice i migracije Republike Srbije, u Palati Srbija u Beogradu, potpisali su tri ugovora o saradnji u cilju pomoći najugroženijim porodicama izbeglica i interno raseljenih lica koja žive na našoj opštini. U ime lokalne samouprave ugovore je potpisao Slavoljub Maletić, pomoćnik predsednika opštine.

Dva ugovora o dodeli bespovratnih sredstava za realizaciju pomoći namenjene poboljšanju uslova stanovanja izbeglica, kao i poboljšanju uslova života interno raseljenih lica dok su u raseljeništvu, Komesarijat za izbeglice i migracije je dodelio pomoć u građevinskom materijalu i opremi, u vrednosti od po 760 hiljada dinara, uz učešće lokalne samouprave od po pet odsto. Treći Ugovor o dodeli sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom, odnosno odgovarajuće nepokretnosti za interno raseljena lica, opredeljeno je više od 1,85 miliona dinara, uz učešće opštine Kladovo od pet odsto.

foto: Komesarijat za izbeglice i migracije Republike Srbije

Podeli ovu stranu
Translate »
Dragi posetioci, radi ispravnog rada i poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće (eng. “cookies”). View more
U redu
Skip to content