ПОТПИСАНИ УГОВОРИ ИЗМЕЂУ КОМЕСАРИЈАТА ЗА ИЗБЕГЛИЦЕ И ОПШТИНЕ КЛАДОВО

Потписивање уговора

Општина Кладово и Комесаријат за избеглице и миграције Републике Србије, у Палати Србија у Београду, потписали су три уговора о сарадњи у циљу помоћи најугроженијим породицама избеглица и интерно расељених лица која живе на нашој општини. У име локалне самоуправе уговоре је потписао Славољуб Малетић, помоћник председника општине.

Два уговора о додели бесповратних средстава за реализацију помоћи намењене побољшању услова становања избеглица, као и побољшању услова живота интерно расељених лица док су у расељеништву, Комесаријат за избеглице и миграције је доделио помоћ у грађевинском материјалу и опреми, у вредности од по 760 хиљада динара, уз учешће локалне самоуправе од по пет одсто. Трећи Уговор о додели средстава за куповину сеоске куће са окућницом, односно одговарајуће непокретности за интерно расељена лица, опредељено је више од 1,85 милиона динара, уз учешће општине Кладово од пет одсто.

фото: Комесаријат за избеглице и миграције Републике Србије

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content