TREĆA SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA

Marina u Kladovu sa logom opštine

Na sednici Opštinskog veća kojom su predsedavali Saša Nikolić, predsednik opštine Kladovo, i njegov zamenik Bojan Božanović, usvojen je predlog Javnog konkursa za dodelu sredstava iz budžeta opštine za podsticanje projekata ili nedostajućeg dela sredstava za finansiranje projekata od javnog interesa koje realizuju udruženja građana za ovu godinu. Sredstva za realizaciju projekata ili programa obezbeđena su iz budžeta opštine, u iznosu od 6,33 miliona dinara, za četiri oblasti-za zaštitu životne sredine 300 hiljada dinara, socijalnu i dečiju zaštitu 2,15 miliona, razvoj kulture i informisanja 2,38 miliona i opšte usluge lokalne samouprave, odnosno, za upravljanje u vanrednim situacijama 1,5 miliona dinara.

Većnici su prihvatili i predloge Rešenja o razrešenju i imenovanju članova Komisije za izradu i realizaciju programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja, kao i Komisije za pribavljanje i raspolaganje nepokretnostima u javnoj svojini opštine Kladovo.

Na današnjoj sednici razmatran je i pohvaljen Izveštaj o radu „Zoohigijene i veterine“ d.o.o. za prošlu godinu.

Podeli ovu stranu
Translate »
Dragi posetioci, radi ispravnog rada i poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće (eng. “cookies”). View more
U redu
Skip to content