ТРЕЋА СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

Марина у Кладову са логом општине

На седници Општинског већа којом су председавали Саша Николић, председник општине Кладово, и његов заменик Бојан Божановић, усвојен је предлог Јавног конкурса за доделу средстава из буџета општине за подстицање пројеката или недостајућег дела средстава за финансирање пројеката од јавног интереса које реализују удружења грађана за ову годину. Средства за реализацију пројеката или програма обезбеђена су из буџета општине, у износу од 6,33 милиона динара, за четири области-за заштиту животне средине 300 хиљада динара, социјалну и дечију заштиту 2,15 милиона, развој културе и информисања 2,38 милиона и опште услуге локалне самоуправе, односно, за управљање у ванредним ситуацијама 1,5 милиона динара.

Већници су прихватили и предлоге Решења о разрешењу и именовању чланова Комисије за израду и реализацију програма подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја, као и Комисије за прибављање и располагање непокретностима у јавној својини општине Кладово.

На данашњој седници разматран је и похваљен Извештај о раду „Зоохигијене и ветерине“ д.о.о. за прошлу годину.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content