СНАБДЕВАЊЕ ЕЛЕКТРИЧНОМ ЕНЕРГИЈОM И СЕЧА РАСТИЊА

далековод

Због планираних радова на сечи растиња на траси далековода који ће се обавити у периоду од 15. до 19. јануара у времену од 09.00-15.00 часова, без напајања електричном енергијом ће бити потрошачи у засеоку Килома, наводи се у саопштењу „Електротимок-Зајечар“, пословница Кладово.

„Обавештавају се власници и корисници непокретности на територији општине Кладово чије се парцеле налазе у заштитном појасу следећих далековода: 110кВ „Сип-Гура Ваи“, 110кВ „РП Ђердап 2-Сип“, 400кВ „РП Ђердап 1-Портиле“, 400кВ „Бор 2-Ђердап 1“,400кВ „Дрмно-РП Ђердап 1“, да ЕМС Београд почиње са радовима на сечи растиња у заштитном појасу, почев од 15.01.2024. године. Власници парцела ИМАЈУ ОБАВЕЗУ да након сече преузму и склоне посечено растиње и стабла. Власници парцела НЕ СМЕЈУ да саде растиње нити граде објекте у близини, испод или изнад далековода, како не би угрозили рад истих, супротно Закону о енергетици, техничким и другим прописима. Непоступање у складу са обавештењем повлачи прекршајну одговорност, у складу са поменутим Законом”, наводи се у Обавештењу А.Д. „Електромрежа Србије“.

 

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content