ПОКЛОНОДАВЦИ ОБОГАТИЛИ ФОНДОВЕ ГРАДСКЕ БИБЛИОТЕКЕ

поклон књиге

Кладовска Библиотека „Центар за културу“ је од 90 институција и појединаца добила на поклон 642 јединице библиотечко-информационе грађе. Књиге нису поклањали само наши суграђани већ су у овдашњу библиотеку пристизале из свих крајева земље и региона – Београда, Врања, Зајечара, Новог Сада, Панчева, Димитровграда, Земуна, Лучана, Смедерева, Сарајева, Бјељине….

Поклон књиге пристизале су и од многобројних народних библиотека – „Бора Станковић“ Врање, „Светозар Марковић“ Зајечар, Библиотека општине Лучани-Гуча, „Доситеј Обрадовић“ Неготин, Народна библиотека Србије и др.

Књиге, брошуре, серијске публикације и каталоге поклањале су библиотеци и институције културе и издавачке куће Макарт Београд, Прометеј Нови Сад, Букленд Београд, Министарство културе РС, Нишки културни центар, Културни центар Исламске Републике Иран из Београда, Друштво за урбану историју из Београда, ЕУ за културно наслеђе и туризам, Народно позориште Тимочке крајине из Зајечара, Музеј Крајине Неготин и многи други, али и јавне личности и туристи који су гостовали у нашем граду.

Библиотека, у знак пажње, пар година уназад свим поклонодавцима додељује персоланизоване захвалнице.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content