200 САДНИЦА ЗА ВЕТРОЗАШТИТНИ ПОЈАС

пошумљавање

Општина Кладово, према програму заштите и очувања животне средине, у сарадњи са ЈП „Комуналац“ наставља са оплемењивањем зелених површина у граду. Припремни радови и садња разноврсних стабала у индустријској зони кренули су у право време, ових дана. С циљем очувања предеоног диверзитета, од пешачке стазе тврђаве Фетислам ка индустријској зони биће засађено укупно 200 садница врбе, пољског и планинског јавора и липе, што ће уједно представљати ветрозаштитни појас за град.

Локална самоуправа је ове године аплицирала код Министарства заштите животне средине РС са Пројектом „Пошумљавање и постављање ветрозаштитног појаса уз пешачку стазу према индустријској зони Кладово“. Ресорно министарство је определило средства у износу од 1,4 милиона динара, а учешће општине је 350 хиљада динара.

Овим програмом локална самоуправа наставља успешну сарадњу са Министарством заштите животне средине ради улагања у још боље и лепше животно окружење на добробит свих становника наше општине.

пошумљавање
пошумљавање
пошумљавање
пошумљавање
пошумљавање
пошумљавање
posumljavanje_2
posumljavanje_3
posumljavanje_4
posumljavanje_5
posumljavanje_6
posumljavanje_7
previous arrow
next arrow
фото: ЈП „Комуналац“
Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content