ЗАВРШЕН ДРУГИ КРУГ НАДМЕТАЊА ЗА ЗАКУП ПОЉОПРИВРЕДНОГ ЗЕМЉИШТА

пољопривредно земљиште

Окончано је јавно надметање за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у државној својини на територији општине Кладово. У другом кругу јавног надметања за 2023. годину, по огласу, опредељено је укупно 800,24 хектара за 918 јединица јавних надметања, која су обухваћена годишњим Програмом заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта на територији општине Кладово за 2023. годину.

У складу са Законом о пољопривредном земљишту, право учешћа у другом кругу имала су физичка и правна лица, која су уписана у Регистар пољопривредних газдинстава и која се налазе у активном статусу најмање три године. За учествовање на јавном надметању било је потребно да физичка лица доставе очитану личну карту, док су правна лица била у обавези да приложе потврду, односно, извод из Агенције за привредне регистре, не старије од шест месеци, као и доказ о уплати депозита за свако јавно надметање појединачно.

Поступак јавног надметања спроведен је електронским путем преко веб апликације за спровођење јавног надметања које се налази на званичној презентацији Управе за пољопривредно земљиште.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content