КАРАТИСТИ „КЛАДОВА“ И „ЂЕРДАПА“ ОКИЋЕНИ МЕДАЉАМА

каратисти

Кладовски каратисти настављају да нижу успехе и са последња два надметања вратили су се окићени бројним медаљама. На такмичењу у Чачку, каратисти „Кладова“ су освојили седам медаља и самим тим се квалификовали за учешће за Куп Србије, а на интернационалном турниру у Београду каратисткињa „Ђердапа“ освојила је сребрну медаљу.

У организацији Карате савеза уже Србије и Карате федерације Србије, у Чачку је одржан Куп уже Србије за децу до 14 година на којем су учествовали и каратисти Карате клуба „Кладово“. Думитрашковић Максим освојио је златну и сребрну медаљу, Шереметовић Теодора златну и бронзану, Думитрашковић Алексеј сребрну и бронзану, и Јовић Мила сребрну медаљу. На најпрестижнијем такмичењу, у овом делу сезоне, сви каратисти „Кладова“ квалификовали су се за Куп Србије, истичу у Спортском савезу општине Кладово.

На Меморијалном интернационалном турниру „Слободан Вучинић“ и отвореном Купу Србије, одржаном у Београду, каратисткиња „Ђердапа“, Катић Лана, освојила је друго место у категорији женских нада. На турниру је наступило 650 такмичара, а гостовале су и репрезентације Азербејџана, Молдавије, Румуније, Босне, Црне Горе и Италије.

karate_4
karate_3
karate_2
karate_1
previous arrow
next arrow
фото: Спортски савез општине Кладово
Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content