U SUBOTU ŠTANDOVI I KONCERT GRUPE „GALIJA“ KOD DOMA OMLADINE

Pod pokroviteljstvom lokalne samouprave, Turistička organizacija opštine Kladovo, u subotu 4. novembra, organizuje celodnevnu manifestaciju „Jesen u Kladovu“. Na platou ispred Doma omladine, od jutarnjih sati, lokalni proizvođači predstaviće svoje domaće proizvode, dok će u večernjim satima za domaću publiku i goste iz regiona koncert održati poznata niška grupa „Galija“.

-Po prvi put ove godine organizujemo jesenju manifestaciju na platou kod Doma omladine. Velika je zainteresovanost izlagača i proizvođača da učestvuju na ovoj celodnevnoj manifestaciji. Na desetak štandova i postojećim tezgama, od 10 časova, izlagači i lokalni proizvođači predstaviće svoja domaća pića, hranu, zimnicu, suvenire i rukotvorine. Na manifestaciji učestvuje i aktiv žena iz sela sa svojom zimnicom i lokalnim specijalitetima koji će moći i da se degustiraju, kaže Aleksandra Vasiljević, direktor TOO Kladovo.

Velika posećenost publike očekuje se i uveče, od 20 časova, kada će koncert održati legendarna niška grupa „Galija“.

Jesen u Kladovu

foto: Turistička organizacija opštine Kladovo

Podeli ovu stranu
Translate »
Dragi posetioci, radi ispravnog rada i poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće (eng. “cookies”). View more
U redu
Skip to content