У СУБОТУ ШТАНДОВИ И КОНЦЕРТ ГРУПЕ „ГАЛИЈА“ КОД ДОМА ОМЛАДИНЕ

Под покровитељством локалне самоуправе, Туристичка организација општине Кладово, у суботу 4. новембра, организује целодневну манифестацију „Јесен у Кладову“. На платоу испред Дома омладине, од јутарњих сати, локални произвођачи представиће своје домаће производе, док ће у вечерњим сатима за домаћу публику и госте из региона концерт одржати позната нишка група „Галија“.

-По први пут ове године организујемо јесењу манифестацију на платоу код Дома омладине. Велика је заинтересованост излагача и произвођача да учествују на овој целодневној манифестацији. На десетак штандова и постојећим тезгама, од 10 часова, излагачи и локални произвођачи представиће своја домаћа пића, храну, зимницу, сувенире и рукотворине. На манифестацији учествује и актив жена из села са својом зимницом и локалним специјалитетима који ће моћи и да се дегустирају, каже Александра Васиљевић, директор ТОО Кладово.

Велика посећеност публике очекује се и увече, од 20 часова, када ће концерт одржати легендарна нишка група „Галија“.

Јесен у Кладову

фото: Туристичка организација општине Кладово

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content