РУКОМЕТАШИЦЕ ИЗГУБИЛЕ У ГОСТИМА

рукомет

У Спортској хали у Бољевцу протеклог викенда одиграна је утакмица 4. кола Прве рукометне лиге Србије за жене, група „Исток – А“, где су се састале домаћа екипа РК „Ртањ“ из Бољевца и гостујућа екипа ЖРК „Ђердап“ из Кладова. У доста доброј утакмици, уз мали број искључења и седмераца, боље се снашла домаћа екипа, која је на крају заслужено дошла до вредних бодова и до првог места на табели.

Прво полувреме је почело са равноправном игром на обе стране, да би се у другом делу домаћа екипа резултатски одвојила и завршила са предношћу од 24:9. У другом полувремену је до изражаја дошла боља припрема екипе из Бољевца, и утакмица је завршена резултатом 35:20 за домаћина. Код домаћина најрасположенија за игру је била Ања Ђорђевић са шест постигнутих голова, а Јована Пујицић, голман, проглашена је за играчицу утакмице. У нашој екипи убедљиво најбоља је била капитен Јана Димитријевић, са 13 постигнутих голова.

После овог кола ЖРК „Ђердап“ је остала за 9. месту на табели, док је екипа „Ртња“ преузела 1. место на табели. Следеће коло наша екипа дочекује екипу ЖОРК “Бор Zijin Copper 2“ из Бора.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content