PRIJAVE ZA SUBVENCIJE U POLJOPRIVREDI DO 12. JUNA

poljoprivreda

Krajnji rokovi za podnošenje prijava za subvencije poljoprivrednicima po aktuelnim javnim pozivima Ministarstva poljoprivrede produženi su do 12. juna, a odnose se za podršku u biljnoj proizvodnji po hektaru, kao i za subvencije u stočarstvu za kvalitetna priplodna grla, tov, uzgoj teladi za tov, po košnici pčela…. Poljoprivredna savetodavna i stručna služba Negotin, u saradnji sa lokalnom samoupravom Kladovo, pomagaće poljoprivrednim proizvođačima u podnošenju zahteva 30. maja od 9.30, u prostorijama Opštinske uprave u kancelariji broj 26 u prizemlju.

„Odluka o dodatnom produženju rokova za prijavu doneta je kako bismo izašli u susret poljoprivrednim proizvođačima i omogućili im dodatno vreme za prikupljanje neophodne dokumentacije. Cilj nam je da se što veći broj poljoprivrednih proizvođača prijavi na javne pozive i dobije željene subvencije. Napominjemo da produžetak rokova neće uticati na dinamiku isplate, koja će se odvijati nesmetano, bez odlaganja“, navodi se u saopštenju Ministarstva poljoprivrede.

„Poljoprivrednici koji su se prijavili za davanja po hektaru obradive zemlje, a nakon toga su vršili određene izmene podataka u elektronskom registru – eRPG, da iste promene unesu i u podnet zahtev na portalu ePodsticaji kako bi se svi podaci ažurirali i uskladili“, stoji u saopštenju Ministarstva poljoprivrede, i ističe da se ovim korakom skraćuje vreme obrade zahteva i vreme isplate sredstava.

Podeli ovu stranu
Translate »
Dragi posetioci, radi ispravnog rada i poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće (eng. “cookies”). View more
U redu
Skip to content