РУКОМЕТАШИЦЕ ПОЖАРЕВЦА ИМАЛЕ ВИШЕ СРЕЋЕ

рукомет

У Спортској хали у Пожаревцу одиграна је утакмица последњег 14. кола Прве рукометне лиге Србије за жене, група „Исток – А“, где су се састале домаћа екипа ЖРК „Немањић“ из Пожаревца и екипа ЖРК „Ђердап“ из Кладова. У веома равноправној и неизвесној утакмици домаћа екипа је била за нијансу спретнија и срећнија, и тако стигла до два бода.

После првог полувремена било је нерешено 13:13 и наслућивала се неизвесна завршница. У другом полувремену екипе су се смењивале у вођству, да би на крају, у задњих 10 секунди, наша екипа промашила две одличне прилике. Домаћа екипа је срећно стигла до победе 28:27.

Код домаћина је најефикаснија била Јанковић Ива са осам постигнутих голова, а по седам голова дале су рукометашице „Ђердапа“ Радић Лара и Димитријевић Јана.

На крају првенства  рукометашице „Ђердапа“ су заузеле 8. место на табели са освојених седам бодова, чиме су стекле право да се и следеће године такмиче у Првој рукометној лиги Србије.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content