„MALO, ALI DOVOLJNO ZA OSMEH“

Volonteri Crvenog krsta opštine Kladovo, danas su, u okviru svog socijalnog projekta „Malo, ali dovoljno za osmeh“, posetili Udruženje za pomoć osobama ometenim u razvoju „Nada“. Za najugroženije korisnike, Crveni krst je obezbedio pet paketa sa osnovnim životnim namirnicama i sredstvima za higijenu, kao i 10 kilograma slatkiša za sve njihove članove, kako bi im edukativne radionice učinili slađim, istakla je Branislava Berić, sekretar opštinskog Crvenog krsta.

crveni_krst_drustvo_nada_4
crveni_krst_drustvo_nada_3
crveni_krst_drustvo_nada_2
crveni_krst_drustvo_nada_1
previous arrow
next arrow

-Svaki naš korak zavisi od drugih ljudi. Donatori su naša krila. Bez pomoći Crvenog krsta, lokalne samouprave, brojnih donatora i resornih ministarstava bilo bi teško. Pomoć u osnovnim namirnicama nama mnogo znači. Imamo puno korisnika, a oko 50 odsto su samohrani roditelji, rekla je Tatjana Bosnić, predsednik Udruženja „Nada“.

Milan Rašević, volonter Crvenog krsta, naglasio je je ovo human gest, osmeh koji nema cenu i podstrek za dalje akcije i uspeh.

Članovi Uruženja „Nada“ na najlepši način, pesmom, zahvalili su opštinskom Crvenom krstu.

foto: Crveni krst opštine Kladovo

 

 

Podeli ovu stranu
Translate »
Dragi posetioci, radi ispravnog rada i poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće (eng. “cookies”). View more
U redu
Skip to content