„МАЛО, АЛИ ДОВОЉНО ЗА ОСМЕХ“

Волонтери Црвеног крста општине Кладово, данас су, у оквиру свог социјалног пројекта „Мало, али довољно за осмех“, посетили Удружење за помоћ особама ометеним у развоју „Нада“. За најугроженије кориснике, Црвени крст је обезбедио пет пакета са основним животним намирницама и средствима за хигијену, као и 10 килограма слаткиша за све њихове чланове, како би им едукативне радионице учинили слађим, истакла је Бранислава Берић, секретар општинског Црвеног крста.

crveni_krst_drustvo_nada_4
crveni_krst_drustvo_nada_3
crveni_krst_drustvo_nada_2
crveni_krst_drustvo_nada_1
previous arrow
next arrow

-Сваки наш корак зависи од других људи. Донатори су наша крила. Без помоћи Црвеног крста, локалне самоуправе, бројних донатора и ресорних министарстава било би тешко. Помоћ у основним намирницама нама много значи. Имамо пуно корисника, а око 50 одсто су самохрани родитељи, рекла је Татјана Боснић, председник Удружења „Нада“.

Милан Рашевић, волонтер Црвеног крста, нагласио је је ово хуман гест, осмех који нема цену и подстрек за даље акције и успех.

Чланови Уружења „Нада“ на најлепши начин, песмом, захвалили су општинском Црвеном крсту.

фото: Црвени крст општине Кладово

 

 

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content