МУЗИЧКО-СЦЕНСКА ПРЕДСТАВА У ДОМУ КУЛТУРЕ

На великој сцени „Центра за културу“ Кладово, сутра у 19 часова, биће одиграна представа „Веселе девојке“. Адаптација америчког мјузикла „Girls night“ претворена је у музичко-сценски спектакл под називом „Веселе девојке“ у којем глуме и певају музичке хитове Ивана Петерс, Тијана Дапчевић, Зорана Павић, Маја Брункер, Јелена Ђукић и Светлана Сретеновић.

Режисер Раде Вукотић „прича причу“ о најбољим другарицама из детињства које се поново окупљају на девојачкој вечери у част удаје ћерке једне од њих. Осим интересантних нумера попут „Андреа“, „Апсолутно твој“, „Хајде да лудујемо“, „Јутро је“ и многих других, представу чини занимљивом и драмски сукоб између две другарице, у који су наравно уплетене и све друге. Интересантне животне приче различитих жена, приче о срећи и љубави, пријатељству и поверењу, али и незадовољству и неостварености.

Улазнице по цени од 700 динара могу се у претпродаји купити на благајни Дома омладине сваког радног дана од седам до 15 часова, или на дан представе сат времена пред почетак на благајни Дома културе.

фото: Центар за културу Кладово

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content