PRODUŽEN ROK ZA REGISTRACIJU POLJOPRIVREDNIH PROIZVOĐAČA

foto: opština Kladovo

U saradnji sa lokalnom samoupravom, Poljoprivredna savetodavna i stručna služba Negotin do kraja ove nedelje pomagaće poljoprivrednim proizvođačima naše opštine pri neophodnoj elektronskoj registraciji na portal e-Uprave. Do petka 3. februara, od 9 do 14 časova, na prvom spratu nekadašnjeg „Radio Đerdapa“, Save Kovačevića 1, pružaće besplatnu pomoć pri registraciji na portal.

Registracija je obavezna za sve poljoprivrednike koji žele da koriste podsticaje u poljoprivredi u narednom periodu. Uskoro bi trebalo da krene novi poljoprivredni informacioni sistem eAgrar, koji će omogućiti brži upis i promene podataka u Registar poljoprivrednih gazdinstava, ali i brže odobravanje podsticaja i isplata u istoj godini.

foto: opština Kladovo

Za registraciju na e-Upravu potrebna je lična karta ili pasoš, mejl adresa, pametni telefon (Android ili Ajfon) ili kvalifikovani elektronski sertifikat. Nosioc gazdinstva mora da dođe lično, a ukoliko ne poseduje pametni telefon, može da dođe sa članom gazdinstva koji ima ovakav telefon.

Podeli ovu stranu
Translate »
Dragi posetioci, radi ispravnog rada i poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće (eng. “cookies”). View more
U redu
Skip to content