Обавештење за јавност

далековод

На основу акта А.Д „Електромрежа Србије“ обавештавају се власници и корисници непокретности на територији општине Кладово, чије се парцеле налазе у заштитном појасу далековода 400кВ, односно у близини или испод фазних проводника далековода ДВ 402 Бор 2-РП Ђердап 1, ДВ1186 РП Ђердап 2-Сип, ДВ 405 РП Ђердап-Портиле, ДВ 401/2 Дрмно-РП Ђердап 1 и ДВ 1207 Сип-Гура Ваи, о следећем:

-ЕМС АД Београд – Регионални центар одржавања Крушевац почиње са радовима на сечи растиња у заштитном појасу далековода, као и проширењу истог, почев од 30.01.2023. године.

-Власници парцела имају обавезу да након сече преузму и склоне посечено растиње и стабла.

-Власници парцела не смеју да саде растиње, нити да граде објекте у близини, испод или изнад далековода, да не би угрозили рад истих, супротно Закону о енергетици, техничким и другим прописима.

 

У обавештењу А.Д „Електромрежа Србије“ се још наводи и да непоступање у складу са обавештењем повлачи прекршајну одговорност, у складу са Законом о енергетици.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content