ПРОДУЖЕН РОК ЗА РЕГИСТРАЦИЈУ ПОЉОПРИВРЕДНИХ ПРОИЗВОЂАЧА

фото: општина Кладово

У сарадњи са локалном самоуправом, Пољопривредна саветодавна и стручна служба Неготин до краја ове недеље помагаће пољопривредним произвођачима наше општине при неопходној електронској регистрацији на портал е-Управе. До петка 3. фебруара, од 9 до 14 часова, на првом спрату некадашњег „Радио Ђердапа“, Саве Ковачевића 1, пружаће бесплатну помоћ при регистрацији на портал.

Регистрација је обавезна за све пољопривреднике који желе да користе подстицаје у пољопривреди у наредном периоду. Ускоро би требало да крене нови пољопривредни информациони систем еАграр, који ће омогућити бржи упис и промене података у Регистар пољопривредних газдинстава, али и брже одобравање подстицаја и исплата у истој години.

фото: општина Кладово

За регистрацију на е-Управу потребна је лична карта или пасош, мејл адреса, паметни телефон (Андроид или Ајфон) или квалификовани електронски сертификат. Носиоц газдинства мора да дође лично, а уколико не поседује паметни телефон, може да дође са чланом газдинства који има овакав телефон.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content