ГЛАСАЊЕ ЗА „ТУРИСТИЧКИ ЦВЕТ“ ДО 17. НОВЕМБРА

Гласање за „Туристички цвет“, престижну награду коју 37. пут додељује Туристичка организација Србије траје до 17. новембра. Награда се додељује за значајна остварења у подизању квалитета туристичких услуга, али и за допринос развоју, унапређењу и промоцији туризма, физичким и правним лицима у нашој земљи. ТО Кладово се кандидовала у категорији Туристичка манифестација са „Етно фестивалом“.

Александра Васиљевић, директор ТО Кладово, истиче да се „добијањем признања Туристичке организације Србије отварају бројне могућности за већа улагања у саму манифестацију, већи број излагача, учесника али и посетилаца. „Етно фестивал“ је добро познат по својој аутентичности у Србији и шире. Сви којима је драга наша манифестација могу да гласају, с тим да са једног уређаја могу да пошаљу само један глас. Позивамо све који препознају значај оваквих манифестација да гласају јер ће нам помоћи да будемо бољи, а добијање награде значиће не само за општину Кладово већ и регион“, нагласила је Васиљевић.

Добитнике награда сазнаћемо средином децембра када је и уручивање највишег признања у туризму.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content