ЖЕНСКИ РУКОМЕТ „ЂЕРДАП“-„НЕМАЊИЋ“

Протеклог викенда, у Спортској хали „Језеро“ одиграна је утакмица седмог кола Прве рукометне лиге Србије за жене, група „Исток-А“, а састале су се домаћа екипа ЖРК „Ђердап“ и гостујућа екипа ЖРК „Немањић“ из Пожаревца. Утакмицу је пратило око 100 гледалаца.

Ниједног тренутка се није доводило у питање ко ће бити победник, јер је екипа из Пожаревца врло сигурно дошла до вредних бодова. После првог полувремена гошће су водиле 14:7 и видело се да ће доћи до два бода на гостовању. У другом полувремену разлика се смањила на два гола средином полувремена. Утакмица је завршена резултатом 28:24 за ЖРК „Немањић“.

Најефикасније код домаће екипе биле су Јана Димитријевић, Лара Радић и Кристина Ранђеловић са по шест постигнутих голова. Код гошћи девет голова дала је Марина Станојевић, а два мање Ива Јанковић, која је проглашена за најбољу играчицу утакмице.
Овом утакмицом стављена је тачка на јесењи део сезоне у Првој лиги „Исток“. ЖРК „Ђердап“ је на крају заузео седмо место са скором од једне победе, једне нерешене и пет изгубљених утакмица, са укупно освојена три бода.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content