УСПЕШНО ЗАВРШЕН ПОПИС У НАШОЈ ОПШТИНИ

Попис становништва, домаћинстава и станова 2022. године приведен је крају како је и било планирано 31. октобра. Грађани који нису пописани, јер су били ван места боравка, имају могућност да се јаве и дају своје податке општинском кол центру на телефон 019-801-450 локал 130 или на мобилни 061-15-08-341. У оптицају је и телефон Инфо центра РСЗ-а 0800-444-00-5, од осам до 20 часова.

Према изјави Слађанe Живковић, Општинскoг координатора задуженог за Попис становништва, домаћинстава и станова, за Попис у општини Кладово било је задужено осам инструктора и 55 пописивача.

„Проблема на терену није било. Задовољна сам радом својих пописивача, општинских инструктора и пописном комисијом. У Општини Кладово било је 136 пописних кругова. Пописивачи су се максимално трудили, по неколико пута су обилазили домове како би обавили попис. Због људи који су на привременом раду у иностранству комшије и рођаци су излазили у сусрет и давали податке. Било је случајева да су нам се јављали и људи пред сам пут јер су желели да обаве своју дужност“, истакла је Живковић.

popisivaci_1
popisivaci_2
popisivaci_3
popisivaci_4
popisivaci_5
popisivaci_6
previous arrow
next arrow
Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content