OD SUTRA JAVNI KONKURS ZA MERE ENERGETSKE SANACIJE U KLADOVU

Na osnovu Odluke Opštinskog veća, Komisija za realizaciju mera energetske sanacije objaviće, 29. septembra, Javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava krajnjim korisnicima za energetsku sanaciju porodičnih kuća i stanova koje se odnose na unapređenje termičkog omotača, termotehničkih instalacija i ugradnje solarnih kolektora za centralnu pripremu potrošne tople vode na teritoriji opštine Kladovo za 2022. godinu.

Javni konkurs biće objavljen na oglasnoj tabli Opštine Kladovo, a formulari će moći da se podignu u prostorijama opštinskog uslužnog centra opštinske uprave Kladovo, ulica Kralja Aleksandra 35 i zvaničnoj internet stranici Opštine Kladovo kao i na stranici energetske efikasnosti.

Javni konkurs važiće 21 dan do 20. oktobra zaključno sa tim danom i pristiglim kovertiranim prijavama sa naznakom „ne otvarati“ do 15 časova na šalteru broj 4 Opštinske uprave Kladovo, objašnjava dipl.ing. ZŽS Mirko Gavrilović, rukovodilac programa energetske efikasnosti i energetski menadžer Opštine Kladovo.

Podeli ovu stranu
Translate »
Dragi posetioci, radi ispravnog rada i poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće (eng. “cookies”). View more
U redu
Skip to content