ОД СУТРА ЈАВНИ КОНКУРС ЗА МЕРЕ ЕНЕРГЕТСКЕ САНАЦИЈЕ У КЛАДОВУ

На основу Одлуке Општинског већа, Комисија за реализацију мера енергетске санације објавиће, 29. септембра, Јавни конкурс за доделу бесповратних средстава крајњим корисницима за енергетску санацију породичних кућа и станова које се односе на унапређење термичког омотача, термотехничких инсталација и уградње соларних колектора за централну припрему потрошне топле воде на територији општине Кладово за 2022. годину.

Јавни конкурс биће објављен на огласној табли Општине Кладово, а формулари ће моћи да се подигну у просторијама општинског услужног центра општинске управе Кладово, улица Краља Александра 35 и званичној интернет страници Општине Кладово као и на страници енергетске ефикасности.

Јавни конкурс важиће 21 дан до 20. октобра закључно са тим даном и пристиглим ковертираним пријавама са назнаком „не отварати“ до 15 часова на шалтеру број 4 Општинске управе Кладово, објашњава дипл.инг. ЗЖС Мирко Гавриловић, руководилац програма енергетске ефикасности и енергетски менаџер Општине Кладово.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content