KRENULA OBUKA POPISIVAČA ZA KLADOVO

U skupštinskoj sali opštine Kladovo danas je počela obuka za popisivače koji će u Popisu stanovništva, domaćinstava i stanova raditi na teritoriji naše opštine.

Dušan Belić, zamenik predsednika popisne komisije, poželeo je dobrodošlicu budućim popisivačima i istakao da je neophodno svakodnevno prisustvo obukama jer je to jedini način da savladaju program istruktaže. Nakon obuke i testa, popisivači će potpuno spremni da pristupe popisu u oktobru.

-Na obuci će biti više od 70 popisivača. Uglavnom su mladi ljudi i rado su se odazvali našem pozivu. Očekujemo da će građani bez ikakvih problema sarađivati sa našim popisivačima, naglašava zamenik predsednika popisne komisije.

Svakodnevna obuka trajeće od 5. do 9. i od 12. do 16. septembra, od devet do 17 časova. Instruktori obuke su Snežana Savić, Dragan Popović, Aleksandar Dobrić, Gordana Gramić, Goran Milošeski, Snežana Radanović, Sanja Brložanović i Dušica Ciklušević, a Slađana Živković, opštinski koordinator Republičkog zavoda za statistiku, prati kako protiče obuka budućih popisivača.

obuka_popis2
obuka_popis1
obuka_popis3
obuka_popis4
previous arrow
next arrow

foto: opština Kladovo

Podeli ovu stranu
Translate »
Dragi posetioci, radi ispravnog rada i poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće (eng. “cookies”). View more
U redu
Skip to content