КРЕНУЛА ОБУКА ПОПИСИВАЧА ЗА КЛАДОВО

У скупштинској сали општине Кладово данас је почела обука за пописиваче који ће у Попису становништва, домаћинстава и станова радити на територији наше општине.

Душан Белић, заменик председника пописне комисије, пожелео је добродошлицу будућим пописивачима и истакао да је неопходно свакодневно присуство обукама јер је то једини начин да савладају програм иструктаже. Након обуке и теста, пописивачи ће потпуно спремни да приступе попису у октобру.

-На обуци ће бити више од 70 пописивача. Углавном су млади људи и радо су се одазвали нашем позиву. Очекујемо да ће грађани без икаквих проблема сарађивати са нашим пописивачима, наглашава заменик председника пописне комисије.

Свакодневна обука трајеће од 5. до 9. и од 12. до 16. септембра, од девет до 17 часова. Инструктори обуке су Снежана Савић, Драган Поповић, Александар Добрић, Гордана Грамић, Горан Милошески, Снежана Радановић, Сања Брложановић и Душица Циклушевић, а Слађана Живковић, општински координатор Републичког завода за статистику, прати како протиче обука будућих пописивача.

obuka_popis2
obuka_popis1
obuka_popis3
obuka_popis4
previous arrow
next arrow

фото: општина Кладово

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content